27 Ağustos 2010 Cuma

fatmagülün suçu ne dizisi acaba izlenirmi ?

Beren Saat ve Engin Akyürek ile çok yakında kanal d başlayacak olan Fatmagülün Suçu Ne dizisi ilk tanıtım fragmanından sonra büyük bir yankı uyandırdı...

Öncelikle dizinin başrollerinden Beren Saat ile başlayalım.Beren Saat son zamanların en çok konuşulan ve sevilen oyuncularından birisi, Aşkı Memnu dizisi ile binlerce kişini kalbinde taht kurmuş oyuncularından diyebiliriz. Gerek reklamlar gerek ise sinemalardada rol alan Beren Saat hayran kitlesi gün geçtikçe artıyor.

Fatmagülün suçu ne dizisinde rol alacağı için tanınmış,sevilmiş,tutulmuş bir kişi olduğu için bu dizi izlenir.

Diğer başrol ise Engin Akyürek ile devam edelim. Engin Akyürek geçen 1 yıl hariç önceki yıllarda bir çok kesim tarafından beğeni toplamış ve hayran kitlesi bayağı çok oyunculardan birisidir.1 yıldan beride ekranlarda göremediğimiz oyuncunun hayranları özlemiş diyebiliriz. Ama bunun tam terside olabilir.

Fatmagülün Suçu ne dizisinde rol alacağı için özlenmiş,hayran kitlesi kazanmış bir oyuncu olduğu için bu dizi izlenir diye tahmin ediyoruz.

Yani Durumu şöyle özetlersek;Bir tarafta günlerce gündemden düşmeyen ve son yılların en çok izlenen oyuncusu Beren Saat,Diğer yanda ise hayranlarının kendini özlediği ve en son ekranlardayken büyük bir hayran kitlesi kazanmış Engin Akyürek !! İkisi bir arada olunca dizi tadından yenmez diye tahmin ediyoruz.

Fatmagülün suçu ne dizisi son yılların yine çok konuşulacak dizileri arasına gireceğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder